fbpx
0737 820 966 NON STOP

Tractari Auto Iasi

Tractari Auto Iasi

Servicii TRACTARI AUTO IASI :

  • Tractari auto Iasi non-stop;
  • Tractari auto Iasi pe platforma auto;
  • Tractari auto Iasi  la preturi mici , ieftine ;
  • Tractari auto Iasi in conditii de siguranta;
  • Tractari auto Iasi rapide oriunde aveti nevoie;
  • Tractari auto Iasi folosind utilaje performante de ultima generatie;
  • Tractari auto iasi – autoutilitare;

Tractari Auto Iasi

Tractari auto Iasi : firma noastra efectueaza non-stop servicii de tractari auto iasi pe platforma si tractari autoturisme, transport de marfuri, in Iasi si intreaga tara. Detinem autospecializate Mercedes si Volkswagen. Sunt echipate performant.

Principalul nostru atu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto iasi, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata. Astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara. Ne propunem in viitor sa ne extindem compania si sa reusim sa oferim in continuare servicii promte, si de aceeasi calitate ireprosabila pentru a ramane in topul preferintelor dumneavoastra de tractari auto iasi.

Tractari Auto Iasi 

Efectuam tractari auto Iasi  pe platforma pentru cei care achizitioneaza masini de la licitatii. Tractari auto iasi pe platforma se efectueaza atat pentru masini noi cat si second hand indiferent de client :  persoana fizica sau juridica. Livrarea masinilor (descarcarea de pe platforma) se face la adresa specificata de client catre tractari auto iasi .

Tractari auto Iasi  : pretul pentru serviciul de tractari auto Iasi pe platforma solicitat de catre  dumneavoastra va fi stabilit telefonic. Pretul variaza in functie de locatia de incarcare, traseu, locatia de descarcare. Pe toata perioada transportului auto masinile sunt asigurate CMR, suma asigurata fiind de 80.000 euro. Tractari auto Iasi foloseste masini si remorci de generatie noua respectand normele de siguranta aflate in vigoare.

Tractari auto Iasi : noi  intelegem ca siguranta masinilor dumneavoastra in timpul tranportului este foarte importanta. Pentru acest motiv este o prioritate pentru noi sa colaboram cu cei mai buni soferi si sa aducem o calitate superioara serviciilor de tractari auto Iasi .Non Stop - Tractari Auto Iasi 0746.845.711 ieftin la cele mai mici preturi. Platforme auto specializate pentru tractare . Transport masini si autoutilitare.

Aveți probleme cu mașina?

  0737 820 966 - NON STOP