fbpx
0746 845 711 NON STOP

Tractari Iasi

Tractari Iasi

Non Stop0746.845.711 

Tractari Iasi : serviciu disponibil non stop .

La tractari Iasi oferim asistenta rutiera non stop cu platforme auto de 3.5t . Daca nu doriti sa pierdeti ore pentru ca o platforma sa ajunga acolo unde ai nevoie, atunci noi , tractari iasi ,  suntem solutia! Indiferent de ora, conditii meteo sau anotimp suntem la locul incidentului in maxim 30 de minute de la apel.

Tractari Iasi Non Stop - 0746.845.711

Tractari Iasi 

Tractari Iasi : punctele noastre de lucru asigura o acoperire totala a intregii zone a municipiului Iasi si imprejurimi. Astfel reusim sa actionam cu platformele de tractari acolo unde este nevoie intr-un timp record. Masina nu mai porneste? Ai luat parte la un accident in trafic? Stai linisit! Specialistii in tractari iasi sunt aici sa te ajute. Ai gratuit sfaturi competente de la personal autorizat in tractari auto si asistenta rutiera, dar si de la cei mai buni mecanici auto din oras.

Tractari Iasi

Tractari Iasi :  Experienta in domeniu ne recomanda ca un partener de incredere. Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre, ci si responsabilitatea fata de fiecare serviciu de tractari in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate la tractari iasi .

Tractari Iasi

Tractari Iasi  va ofera servicii profesionale de transport auto pe platforma cu dimensiuni intre 4 si 8 metri asigurate cu CMR 60.000 euro. Oferim clientilor nostri siguranta de care este nevoie in acest serviciu .

In cadrul procesului de tractari iasi , ne ghidam dupa urmatoarele valori:

  • Transportul prompt si sigur de la o destintie la alta;
  • Incarcarea si descarcarea autovehiculelor de catre conducatorii auto;
  • Asigurarea transportului in cazul unor incidente;
  • Preluarea si predarea autovehiculelor pe baza de proces verbal si CMR
  • Flexibilitate, corectitudine si respectarea conditiilor contractuale

Datoria faptului ca noi oferim clientilor o atentie deosebita pentru siguranta transporturilor, intretinerea echipamentelor, pregatirea personalului si a verificarilor periodice a echipamentelor si personalului, suntem mandri sa va propunem serviciile noastre profesionale de tractari iasi non stop .

 

 Tractari Iasi Non Stop - 0746.845.711 cu Platforme Auto Iasi pentru tractari si echipaj de Asistenta Rutiera la cele mai mici preturi .Tractari Iasi cu Platforme Auto , Ieftin.

Aveți probleme cu mașina?

  0746 845 711 - NON STOP