fbpx
0746 845 711 NON STOP

Platforma Auto Transport

Transport si remorcari Iasi cu platforma auto non stop -0746.845.711

Va oferim servicii auto complete: transport auto Iasi si remorcari auto cu platforma in situatia in care in masina ce trebuie transportata se afla mai mult de 2 persoane , si nu incap in platformele autospecializate de transport auto . Tarife minime pentru transport cu platforma auto Iasi, remorcari auto atat in Iasi si in tara. Program NON STOP si interventie rapida indiferent de locatie, transport platforma auto la cel mai mic pret km!

Compania noastra ofera transport auto iasi si remorcari auto iasi pe platforma pentru masina ta indiferent de ora sau de situatie. Un singur telefon este suficient si vom ajunge la locatia mentionata de tine in cel mai scurt timp. Imbunatatim si diversificam constant calitatea noastra de servicii pentru transport si remorcari auto iasi . Prestam servicii oriunde in Iasi si imprejurimi , dar si in tara sau chiar in strainatate. Ne vom adapta imediat cerintelor clientului. Pe langa serviciile complete de transport si remorcari auto Iasi pe platforma auto  in Iasi si in restul tarii prestam si transporturi auto si asistenta rutiera, personalizate, intern si international, chiar si consiliere si asistenta telefonica, parcari sau depanari auto.

Cu o experienta vasta in domeniul de remorcari auto iasi si transport auto cu platforma in iasi , compania noastra si-a consolidat treptat o imagine pozitiva printre clientii care au aplecat cu incredere la seviciile noastre datorita preturilor mici, dar si datorita serviciilor ireprosabile, executate prompt. Indiferent de ora, puteti apela cu incredere la compania noastra pentru transport auto si remorcari cu platforma auto iasi , servicii pe care le oferim non-stop.

Detinem si un dispecerat pentru remorcari auto non stop, fiind pregatiti oricand pentru a primi comanda dvs si pentru a interveni in timp ultil cu o platforma auto. Ne puteti contacta la numarul afisat sau puteti sa trimiteti un sms si va contactam noi, dupa care lasati totul in grija noastra asupra transportului masinii . Problema dvs va fi sigur rezolvata in timp util de catre specialistii nostri.

Personalul nostru este format numai din specialisti in domeniul remorcarilor auto, gata pentru a raspunde oricaror cerinte cu privire la platforme auto, transport auto non stop . Membrii echipei noastre va vor asigura serivicii la nivel profesionist. Flota noastra de masini si platforme auto este in continua dezvoltare si imbunatatire, avand optiuni pentru a satisface gusturile oricarui client exigent . In vederea perfectionarii si a dezvoltarii am achizitionat remorci si platforme auto de o buna calitate, echipamentele au fost modernizate iar odata cu diversificarea, locatiile de prestare a serviciilor au fost extinse.

Incercand sa acoperirim o gama de servicii cat mai larga in domeniul remorcarilot auto , calitativa dar si conforma normelor europene compania noastra se implica constant in dezvoltarea de proiecte si stabilirea de legaturi cu alte companii de transport auto sau societati comerciale care au ca domeniu de activitate comertul de piese sau componente auto, asigurari, leasing sau despagubiri.

Transport si remorcari auto Iasi cu  platforme dar si oriunde in tara. Va Oferim servicii de remorcari auto ieftine si prompta folosind platforme si auto platforme specializate,pretabile oricarui fel de vehicul, functional sau avariat, autoutilitar sau utilaj agricol. Suntem pregatiti oricarei situatii, asadar nu ezitati sa ne contactati si va vom oferi solutie optime pentru problema dumneavoastra.

Disponibilitate NON STOP 7 zile din 7, 24 de ore din 24, personalul nostru este la dispozitia dumneavoastra cu intreaga flota de transport auto . Ne puteti contactata acum, indiferent de situatia, ora sau locatie, specialistii nostri vor rezolva in cel mai scurt timp si vor face fata oricaror situatii care pot interveni!

 Transport Auto Non Stop 0746.845.711 cu platforma auto in Iasi .Remorcari ieftine iasi cu platforme auto moderne pentru transportul autoturismului.

Aveți probleme cu mașina?

  0746 845 711 - NON STOP