Tractari Auto Iasi

 

TRACTARI AUTO IASI

 

Tractari Auto Iasi : Oferim servicii de Tractari Auto 24h/24h, 7 zile din 7 in Iasi pentru autovehicule comerciale sau autoturisme avariate, defecte sau noi (remorcari auto, autoturisme, suv-uri, dube si dubite, van-uri, rulote, atv-uri, etc.).
Asiguram transport utilaje agricole sau utilaje de constructii  cu masa maxima de 8000 kg – tractari auto Iasi.

Tractari Auto  Iasi :Cu autospeciale performante si dotate cu echipamente moderne va oferim servicii de cea mai buna calitate, iar o data contactati putem interveni  in cel mai scurt timp.

Tractari Auto Iasi

 

Tractari Auto Iasi  :Daca vi se intampla un accident sau o simpla pana vom interveni pentru a va oferi ajutor la orice ora, in orice zi prin serviciile noastre de tractari auto si asistenta rutiera. Pentru ca un operator sa preia cazul dumneavoastra, va rugam sa sunati la  0758.916.780 – tractari auto Iasi .

Gata cu asteptatul timp de ore intregi. Noi venim direct la tine!

Tractari Auto Iasi

Tractari Auto Iasi  :Societatea noastra se pune in slujba conducatorilor de vehicule aflati in impas si a firmelor. Serviciile noastre profesionale in domeniul tractari auto si transportului de vehicule pe autoplatforme non stop, sunt la preturi competitive si negociabile, tractari auto Iasi .

Tractari Auto Iasi  :Daca vi se intampla un accident sau o simpla pana vom interveni pentru a va oferi ajutor la orice ora, in orice zi prin serviciile noastre de tractari auto si asistenta rutiera. Pentru ca un operator sa preia cazul dumneavoastra, va rugam sa sunati la 0758.916.780 – tractati auto Iasi .

Tractari Auto Iasi :Prin Compania noastra colaboram cu multe firme de profil din Romania si va putem oferi astfel serviciile dorite in cazul unui accident. In acest fel interventia se va face intr-un timp scurt si cu mijloacele cele mai potrivite.

Tractari Auto Iasi 

 

Putem interveni pentru :

Autoturisme, Auto 4×4,

Utilitare marfa pana in 7,5 tone,

Microbuze ca si Ducato,Sprinter 515 CDI,Movano,Jumper,etc.

Utilaje diverse cu masa maxima de pana la 5,5 tone.

Tractoare,stivuitoare,incarcatoare,schele electrice.

Ambarcatiuni pana la 6,5 metri lungime,5,5 tone greutate si latime 2 metri.

Transport in regim de cuplaj 2 autoturisme sau mixt.

Motociclete-pe platforma sau in interior utilitara.

Transport marfa cu utilitara maxi version de 3,5 tone.

Serviciile sunt efectuate cu masini verificate si autorizate,in conditii sigure, rapid si eficient tractari auto Iasi .

Tractari Auto Iasi

Tractari Auto Iasi : Cand auzi de conducere defensiva (prudenta) , impresia generala este ca soferul care o aplica este o persoana care conduce foarte lent pe banda din dreapta . Cu toate acestea, conducerea defensiva este mult mai mult decat a fi prudent si lent . Este o abordare care va va ajuta la prevenirea accidentelor . Foarte important este respectul in trafic pentru ceilalti participanti si tuturor ne face placere sa calatorim in tarile vestice si admiram fluenta si politetea in trafic . Prin conducere defensiva , fara agresivitate se elimina toate acele potentiale stari de pericol cauzatoare de accidente tractari auto Iasi .

Tractari Auto Iasi

 Tractari Auto Iasi conform statisticilor motivul principal din spatele numarului mare de accidente rutiere care au loc în fiecare an , este faptul ca soferul a fost neatent . Cauzele sunt multiple si fiecare stie ca telefonul mobil este una din cele mai frecvente surse . A nu se confunda concentrarea cu starea de crispare .

Tractari Auto Iasi mai degraba decat pastrarea privirii pe masina din fata ta , stai cu privirea spre orizont . Veti putea vedea orice activitate care poate cauza un accident , si o sa aveti timp sa luati masuri de evitare .

 Tractari Auto Iasi mai ales in sensurile giratorii . Multe accidente auto se întâmpla atunci cand o masina isi schimba brusc banda de circulatie , de multe ori fara sa semnalizeze . Alege o banda si foloseste-o cat mai mult posibil .

Tractari Auto Iasi

 Tractari Auto Iasi . foarte multi soferi nu folosesc luminile de pozitie , cele de drum si semnalizarea .Cu cat poti fi observat in trafic mai usor si ii avertizezi pe ceilalti care sunt intentiile tale , chiar daca la un moment dat poti gresi acestia vor avea timp sa reactioneze si sa te evite .

 Tractari Auto Iasi fiecare autoturism are unghiuri moarte de vizibilitate . Astfel folositi oglinzile foarte mult si lasati semnalizatorul sa functioneze pentru ca cei din jur sa va ajute la manevrele din trafic .

Tractari Auto Iasi oamenii de stiinta au descoperit ca agresivitatea rutiera este amplificata atunci când soferii se uita direct unul la altul . Chiar daca ati gresit este mai bine sa va cereti scuze prin ridicarea mainii impaciuitor sau apasarea scurta a butonului de avarie . Greseala recunoscuta este jumatate iertata .

 Tractari Auto Iasi intersectiile sunt zonele în care apar cele mai multe accidente . Multi soferi demareaza brusc inainte a fi semaforul verde , dar nu toata lumea se opreste atunci când lumina semaforului devine rosu .

Tractari Auto Iasi foarte multi pietoni sunt neatenti si traverseaza separat cauzand multe fragmentari de trafic . Legea la noi este foarte permisiva cu pietonii si drastica cu soferii . Astfel pietonii in marea majoritate au un comportament total imprevizibil si traverseaza fara sa se opreasca si sa se asigure , nemaivorbind de posiilitatea gruparii lor in 2-3 minute pentru fluidizarea traficului .

Tractari Auto Iasi

Tractari Auto Iasi daca observati ca cineva da semne de a fi un sofer prost , atunci pastrati o distanta sigura . Sau il depasiti dar inainte folositi toate metodele sa va faceti cunoscuta intentia si sa fiti sigur ca cel in cauza v-a vazut si nu face o manevra neinspirata .

Tractari Auto Iasi regula 360 de grade . Pastrati o distanta fata de autovehiculul din fata care sa corespunda vitezei de deplasare . Regula de 2 secunde : daca se intampla ceva cu masina din fata, tu pierzi 3/4 secunde vazand evenimentul , 3/4 secunde pentru a reactiona prin frana – asadar trebuie sa mentii mereu minim 2-3 secunde intre tine si cel din fata . Regula de 360 de grade : trebuie sa te uiti in jurul tau , la 360 de grade , folosind oglinzile o data la 7 secunde sau mai des – tractari auto Iasi .

Tractari Auto Iasi atentie la masinile de tractari care niciodata nu se afla in trafic pentru a se plimba . Intotdeauna masinile se deplaseaza pentru a ajuta pe cineva sau a elibera traficul . Atentie la operatorii acestor masini care de multe ori intervin in plin trafic tractari auto Iasi .